O nama

Ozelenjavanje sa tradicijom: spoj prirode i nasleđa

S ponosom nastavljamo porodičnu tradiciju, sada već u rukama treće generacije, kao rasadnik s tridesetogodišnjim iskustvom. Naša strast za ozelenjavanjem i projektovanjem odlikuje se stvaranjem jedinstvenih i inspirativnih zelenih prostora. Uzbuđeni smo što smo prvi napravili iskorak u nabavci ekskluzivnih komada biljaka, uključujući topijarne forme, drveće velikih gabarita i starosti, kao i japanske bonsai sadnice. Kombinujući tradicionalna i savremena rešenja, nastojimo postići najviše standarde kako bismo zadovoljili naše klijente u Srbiji i šire.

Bacite pogled na naš poslednji projekat

Doživite inspiraciju koja leži iza svakog detalja, tako što ćete otkriti kako smo pretvorili ideje u stvarnost i stvorili zeleni raj koji će vas očarati. Zaronite dublje u našu priču putem videa kako biste otkrili sve detalje našeg poslednjeg projekta

play
Ulaganje u ozelenjavanje našeg okruženja nije samo estetski dodatak, već i ključna strategija za očuvanje ekologije i stvaranje zelenije budućnosti, gde svaki zeleni list postaje simbol naše predanosti zaštiti životne sredine i unapređenju kvaliteta života.

Vaši zeleni partneri za sve potrebe

Sa ponosom ističemo da smo rasadnik sa sopstvenom proizvodnjom kako ovde, tako i u Italiji, gde raspolažemo sa 600 hektara proizvodnje, što nam omogućava bogatu paletu biljaka uvek na raspolaganju. Kao kompanija koja se ističe, radimo po principu "ključ u ruke", što znači da ne samo da projektujemo već sadimo i održavamo zelene površine u dogovoru sa investitorom, pružajući sveobuhvatan pristup svakom projektu. Takođe, nudimo i mnoge druge interesantne usluge poput zardinjera, zelenih zidova, vaza i sl., doprinoseći tako potpunom i impresivnom izgledu vaših zelenih prostora.

Naše usluge
background.jpg