Reference

Naši projekti pretočeni u vrhunske eksterijere koji oduzimaju dah

Uverite se sami u izuzetnost naših projekata koji su preobraženi u vrhunske eksterijere. Galerije slika ispod pružaju istinski uvid u naše dostignuće. Slike govore same za sebe. Naši projekti pretočeni u vrhunske eksterijere koji oduzimaju dah

Pogledaj više

O nama

Ozelenjavanje sa tradicijom: spoj prirode i nasleđa

Ponosno nastavljamo porodičnu tradiciju, sada u rukama treće generacije, kao rasadnik sa tridesetogodišnjim iskustvom. Naša strast za ozelenjavanjem i projektovanjem odlikuje se stvaranjem jedinstvenih i inspirativnih zelenih prostora. Ponosni smo na naše nasleđe i stručnost, koju prenosimo kroz generacije, pružajući vrhunsku uslugu i kvalitet našim klijentima.

Pogledaj više

Usluge

Pružanje svih vrsta usluga iz domena hortikulture

Nudimo sve vrste usluga u hortikulturi, čak i one najzahtevnije. Raznolikost je ono po čemu smo prepoznatljivi

Pogledaj viŠe
background.jpg

Posebna ponuda

Čarolija unikatnih formi drveća u hortikulturi

Posvećeni smo stvaranju nečeg jedinstvenog, donoseći vam autentične komade koji oduzimaju dah i dodaju notu ekskluzivnosti vašem okruženju.

Drevni bonsai

Bonsai, japanska umetnost uzgajanja minijaturnih drveća u saksijama, predstavlja simbol harmonije između čoveka, prirode i veštine uzgajanja. Ovaj drevni pristup hortikulturi zahteva pažljivo oblikovanje i održavanje, kako bi se postigao željeni izgled i veličina. Bonsai drveće može predstavljati različite vrste, uključujući četinare i listopadne vrste, a svaki bonsai je jedinstvena umetnička kreacija. Ovi minijaturni pejzaži često se smatraju simbolom dugovečnosti, stabilnosti i harmonije sa prirodom, te su često cenjeni kao ukrasni elementi u domovima i baštama širom sveta.

Topijarne forme

Topijarne forme u hortikulturi predstavljaju umetnost oblikovanja živih biljaka kako bi se postigao željeni geometrijski oblik ili figura. Ova praksa obično uključuje redovno šišanje, oblikovanje i održavanje biljaka kako bi se postigla željena estetika, bilo da se radi o klasičnim geometrijskim oblicima ili kreativnim skulpturama. Ove žive skulpture često se koriste u vrtovima, parkovima i oko arhitektonskih objekata kako bi se dodala elegancija i struktura zelenim prostorima.

Topijarne forme

Bonsai

Bonsai nisu obična drveća, oni su posude mudrosti, koje nas uče o strpljenju, otpornosti i važnosti harmonije. Kroz bonsai, otkrivamo da ispod površine svakog malog drveta leži duboka duša, oblikovana rukama umetnika koji je s ljubavlju i pažnjom negovao svaki list i granu. Stoga, svaki bonsai je više od običnog stabla - on je inspiracija, učitelj i podsetnik na lepotu koja se krije u jednostavnosti.

Pogledaj viŠe